Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för pingis billigt på nätet!

Är du nästa J-O Waldner? Alla har vi någon förebild inom sportvärlden som vi ser upp till, och inom pingisen är det J-O Waldner, eller Det Evigt Gröna Trädet som kineserna kallar honom, som är den största förebilden. Men du kan aldrig bli som J-O om du inte börjar träna! Därför har vi på Fyndiq samlat på oss allt du behöver för att bli nästa mästare inom ping pong. Här hittar du allt från billiga pingisrack till pingisbord och pingisbollar. Vi står för utrustningen, men du får stå för ansträngningen!

Tips för ett lyckat köp! Man kan nästan inte ha för många bordtennisbollar, så beställ ett extra paket när du ändå är igång. Frakten blir inte högre för att du beställer mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bordtennis, en snabb sport! För att bli bra i pingis måste man vara riktigt snabb och rapp, och dessutom ha bra utrustning. Vi vet alla hur det var när man som liten spelade rundpingis, den som fick det sämsta racket åkte också ut först. Låt inte utrustningen göra dig sämre, utan se till att ha ett pingisracket som höjer dig till skyarna! För att kunna öva och utmana folk behöver du också ett bra bordtennisbord, och praktiskt nog är dessa bord nästan alltid hopfällbara vilket sparar plats när man inte använder det.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.