Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda allt för tennis billigt på nätet

1 213 Fynd

Du kan bli som Björn Borg

Ja, det är sant. Man brukar säga att man ska göra någonting under 10 000 timmar för att bli bäst i världen på det, så vill du bli nästa Björn Borg är det bara att börja öva! För att du ska ha så goda förutsättningar som möjligt att dra hem en massa segrar i Wimbledon har vi på Fyndiq samlat på oss en massa billig utrustning för tennis. Tennisracket, tennisskor och tennisbollar, du hittar allt du behöver här hos oss! Förutom motivationen då, den får du faktiskt stå för själv.

Tips för ett lyckat köp

Det är alltid bra att ha ett extra rack att låna ut till den vän som inte har ett eget, så beställ två på en gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Eller spela tennis som motion

Man måste ju inte vilja bli världsmästare på något för att vilja göra det, i så fall skulle vi inte ha många hobbies här i livet. Om du har en tennisboll eller flera, ett bra tennisrack, en vän som också vill spela och en plan att spela på så kan du faktiskt göra det som en rolig form av motion. Man rör på sig mycket samtidigt som man har väldigt kul, vilket gör tennis till en populär motionsform! Och utrustningen som behövs behöver inte vara dyr, i alla fall inte om du handlar på Fyndiq.