Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sporrar!

Köp billiga sporrar online hos oss på Fyndiq! Är det dags att börja rida med sporrar eller behöver du bara ett par nya? Då har du hittat alldeles rätt! Här hittar du olika modeller som passar både barn och vuxna. Rolig design och olika material möjliggör att just du kan hitta de perfekta sporrarna för dig och din häst. Vad sägs om ett par flätade, ett par i gummi eller kanske ett par i läder? Välkommen att fynda billiga sporrar ur vårt breda sortiment redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte just sporrar du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra ridprylar att gotta sig med. Klicka dig bara vidare i menyn här till vänster för att hitta just den pryl du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med sporrar i rätt storlek! Sporrar används som hjälpmedel för att göra skänkeln tydligare för hästen. Hästen lär sig då på ett tydligt sätt vad skänkeln betyder. Det gäller bara att man använder sporrar när man känner att man är mogen nog som ryttare. Då kan användningen ske på ett lugnt sätt vilket är uppskattat för hästen. Man behöver vara noga med att de sitter fastspända ordentligt, annars skapar man en oönskad effekt. Beroende på dig som ryttare och din häst krävs olika storlekar på sporrarna –  därför kan du här välja mellan flera olika modeller. Så kika igenom sortimentet och välj ut de som passar er bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.