Kundservice

Fynda ridstövlar & skor billigt

314 fynd


Filtrera

Köp ridstövlar & skor billigt online hos oss på Fyndiq

Försökt att ge dig upp på hästryggen iklädd sneakers någon gång? Då vet du hur viktigt det är att ha ett par ridstövlar eller ett par ridskor i sin ägo — vanliga skor funkar liksom inte! Tur är väl då att vi på Fyndiq har samlat ett brett sortiment av billiga ridstövlar & skor online här hos oss för dig att lägga i din varukorg. Här finns skor och stövlar anpassade för ridning, så allt du behöver göra är att spana in vilka du vill ha! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Mer ingående beskrivningar av ridskorna och ridstövlarna finns att läsa i respektive produktbeskrivning — och dessa hittar du genom att klicka på stövlarna eller skorna du är intresserad av så kommer beskrivningen fram! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggaste och mest praktiska skorna för ridning

Ja, sneakers må vara snygga, men anpassade för att rida i är dom inte — det är därför du behöver ett par ordentliga ridstövlar eller ridskor. Här finns både läder Jodhpurs och Jodhpurs med stålhätta, och du hittar även den smarta Rimfrost Paddock ridskon från Mountain Horse här hos oss — det är en riktigt rejäl ridsko som är speciellt anpassad för dåligt väder och jobbigare underlag. Kolla igenom sortimentet och välj ut de skodon som passar dig och din ridningsstil bäst — och kom ihåg att alla ridstövlar och skor är anpassade för olika årstider eller fungerar allround!