Kundservice

Fynda allt till ridsport på nätet

8 138 Fynd

Din häst behöver också tillbehör

En fullt utrustad häst är en lycklig häst, allt från ett skönt schabrak till en snygg grimma. Oavsett vad din häst behöver när den galopperar i hagen eller travar i paddocken så finns det här hos Fyndiq. Ta din hästs gnägg som ett kall efter mer hästutrustning. Kanske är det inte ett ridspö din häst gnäggar efter, men ett par ridstövlar till dig kan det mycket väl handla om. Vi har gjort det enkelt för dig att fynda allt för ridsport då vi samlat ett stort utbud med hästprylar på en och samma sida, billigt! Här finns alla typer av ridkläder från ridstövlar, ridhjälm till ridbyxor. Till hästen finner du bland annat sadlar, stigbyglar och grimmor.

Tips för ett lyckat köp

Kolla en extra gång så att schabraket och hästens sadel har rätt storlek innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ridsporten är nummer två efter fotboll

Att ridsport är stort kanske ni redan visste men att den är så pass stor att den kommer som nummer två efter fotboll i popularitet för ungdomarna, det visste ni väl inte? Och det är inte bara tjejer som älskar att rida på sina trogna hästvänner, killar som tjejer, vuxna som unga, ja alla älskar ridsport! Westernridning är ett populärt inslag i USA och i Sverige är vi stora på dressyr och hoppning! Därför är det viktigt att man kan fynda billiga ridkläder till sin favoritsport.