Kundservice

Fynda billig pulsklocka online

233 Fynd

Viktigt med pulsmätare

Vi på Fyndiq förstår vikten av att träna och leva hälsosamt, därför erbjuder vi er ett stort sortiment av bra pulsklockor som håller koll på er puls under träningen! En träningsklocka är alltid bra att ha och underlättar för många som vill träna men inte befinna sig i en farlig situation där pulsen är för hög. Men det kan också vara bra att hålla koll så att pulsen inte är för låg vid träningen och det istället blir en ineffektiv träning. En bra pulsmätare kan annars vara dyr, men hos oss hittar ni dem billigt!

Tips för ett lyckat köp

Vattentät eller med fingertouch? Kolla klockornas egenskaper och välj utifrån den träning du planerar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll koll på pulsen

Träning är härligt och att få upp pulsen lite är helt klart något positivt, inte minst för hälsan. Men det kan också vara så att många pressar sig alldeles för hårt och kommer man över den rekommenderade pulsen så är det svårt att veta när man passerat gränsen. Därför är en pulsklocka något som alla atleter bör ha! En pulsmätare ska kunna meddela dig när den farliga pulsen är på väg att göra din hälsosamma träning till ett ohälsosamt träningspass. Runt 170-180 är riskzon för att pressa pulsen för högt, men redan vid 160-170 ska du vara medveten om risken, och en pulsklocka runt handleden är bästa lösningen!