Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sportklockor och pulsklockor här

Fynda billiga sportklockor och pulsklockor online hos oss! Träningsfantast eller bara gillar hålla koll på hur kroppen mår? Då kan det vara en god idé att införskaffa en pulsklocka! Här har vi på Fyndiq samlat ihop massvis av billiga sportklockor i olika former, såsom träningsklockor, pulsklockor och olika sorters aktivitetsarmband. Eller varför inte skaffa ett nytt band till din Fitbit? Bland alla våra sportklockor finns nämligen massvis av klockarmband för sportklockor också — här hittar du allt på samma plats!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara bra att känna till hur de flesta klockbanden är justerbara, så one-size-fits-all är något som stämmer när du kollar i denna kategori — men för att säkerställa att just den sportklocka du väljer är universal i storleken bör du läsa produktbeskrivningen innan du lägger den i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga pulsklockor och träningsarmband för alla tillfällen! Det fina med smarta sportklockor är att de inte sitter fast i sitt klockarmband, så varför inte passa på att handla hem några olika modeller? Ett i gummi till eller mjukt silikon passar för löprundan och ett klockarmband med diamanter i silver, guld eller rosé som är unikt tillverkat för Fitbit Blaze är perfekt för de festligare tillfällena! Här bland våra sportklockor och pulsklockor finns massor av spännande saker att köpa hem, så kolla igenom utbudet och vaska fram dina favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.