Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga aktivitetsarmband online!

Köp aktivitetsarmband billigt online här hos oss på Fyndiq! Det är inte så konstigt att aktivitetsarmbandet blev utnämnd till årets julklapp 2014 då det kan mäta allt från puls till rörelseaktivitet och sömn. Och om du också är sugen på att ha ett aktivitetsarmband i din ägo, ja då har du sannerligen tur — vi på Fyndiq har nämligen samlat ett sort utbud av billiga aktivitetsarmband från Garmin och andra populära märken. Välj och vraka bland pulsklockor, sportarmband och allt-i-ett aktivitetsarmband!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att klicka hem lite nya träningskläder också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aktivitetsarmbandet hjälper dig i din träning. Visst kan det vara kämpigt att träna, men med hjälp av ett aktivitetsband runt handleden kan du enkelt mäta din framgång. Du ser till exempel vilken puls du kommer upp i, hur många steg du tar under en dag och hur många kalorier du bränner. Om du dessutom väljer Polar Loop aktivitetsarmband kan du snabbt se detta både direkt i armbandet och via en smart app som du kopplar samman med ditt aktivitetsarmband. Dessutom kan du dela alla dina resultat med dina vänner om du så vill. Ett annat tips är att spana in aktivitetsbandet Garmin Vivofit som är ett vattentätt träningsarmband som dagligen sätter upp personliga mål för din rörelseaktivitet, följer dina framsteg och dessutom påminner dig när det är dags att röra på dig igen om du varit stilla alltför länge.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.