Kundservice

Fynda billiga aktivitetsarmband online

2 059 Fynd

Letar du efter ett aktivitetsarmband? Då har du kommit rätt! Här kan du hitta ett brett sortiment av aktivitetsarmband i olika färger, modeller och former så att du kan mäta alla dina aktiviteter dygnet runt.


Köp ditt aktivitetsarmband billigt online

Ett aktivitetsarmband är ett mellanting mellan en smartklocka och en träningsklocka som mäter och håller koll på alla dina aktiviteter under hela dygnet. Inte konstigt att aktivitetsarmbandet blev utnämnd till årets juklapp år 2014 då du kan mäta allt från puls till rörelseaktivitet, sömn och i vissa fall även vattenintag. Har du ett stillasittande arbete kan aktivitetsklockan även påminna dig om när det är dags att röra på sig. Så smidigt!Om du också är sugen på att ha ett aktivitetsarmband i din ägo, ja då har du sannerligen tur — vi på Fyndiq har nämligen samlat ett brett sortiment av billiga aktivitetsarmband från Garmin och andra kända varumärken. Välj och vraka bland pulsklockor, sportarmband och allt-i-ett aktivitetsarmband.

Håll koll på dina mål med ett aktivitetsarmband

Visst kan det vara kämpigt att träna, men med hjälp av ett aktivitetsband runt handleden kan du enkelt mäta din framgång och följa upp med smart statistik månad till månad. Det är verkligen motiverande att blicka tillbaka och se hur långt man har kommit om man jämför med tidigare perioder, något som är betydligt enklare att göra med ett aktivitetsarmband runt handleden. I och med att du alltid har på dig aktivitetsarmbandet bortsett från när du laddar den får du så mycket statistik som möjligt. Du kan exempelvis se vilken puls du kommer upp i, hur många steg per dag du tar eller hur många kalorier du bränner. Många aktivitetsarmband låter dig även dela all data med dina vänner om du så vill för extra motivation och inspiration!