Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Tung & varierad träning med kettlebells! Älskar du träning? Du är inte ensam! De senaste åren har hälsotrenden blossat upp i Sverige och i den ingår såklart även glädjen till träningen. En funktionell träning som blivit väldigt populär är att använda sig av kettlebells. En kettlebell är ett redskap som finns i olika tyngder och som du kan använda på flera olika sätt när du tränar – allt beroende på vad du är ute efter. Billiga kettlebells finns att köpa hos oss på Fyndiq, så att du ska kunna göra dina kettlebell övningar hemma.

Tips för ett lyckat köp! Kanske låter det lite tråkigt, men ta nu inte tyngre kettlebells än vad du kan hantera. Om inte för din ryggs skull, så för brevbärarens skull! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träna hemma med egen kettlebell! Att träna med kettlebell är ett perfekt sätt att variera träningen. Bäst är det såklart om du väljer att köpa en egen kettlebell, så att du har tillgång till den oavsett om du är hemma eller på gymmet. Hos oss på Fyndiq finns kettlebells i olika färger och tyngder samt från olika märken. Vilken som är den bästa kan vi inte svara på, men ett som är säkert är att om du köper en kettlebell kommer dina muskler snart växa sig större och sedan ännu lite större. Då är du välkommen tillbaka till oss, för att köpa en ännu tyngre kettlebell.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.