Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga hantlar online

140 Fynd

Jobba på armmusklerna smidigt och enkelt

Många har stressiga liv och en massa saker som de måste hinna med. Då är det lätt att träningen inte prioriteras. Men det går faktiskt att få in träningen i vardagen, utan att behöva gå till gymmet. Detta kan du göra genom att köpa hem redskap som exempelvis hantlar. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga hantlar, så att våra kunder ska kunna träna sina armmuskler var de än befinner sig! Dessa hantlar är av högsta kvalitet och kommer från kända märken som Adidas, Reebok och TITAN!

Tips för ett lyckat köp

Vi har en massa olika träningsredskap hos oss. Vill du ha allt till ett eget hemmagym kan du alltså klicka dig runt här och fynda loss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bekväma hantlar för en skonsam träning

En del undviker att träna med hantlar för att de skaver och ger problem med händerna. Turligt nog har bland annat Reebok tagit fram riktigt bekväma hantlar för alla som dras med detta problem. Dessa hantlar har ett så kallat Soft Grip och är riktigt sköna att använda. Även Adidas har tagit fram ett par hantlar som ligger skönt i handen eftersom de är klädda i neopren. Dessutom har de en trekantig design som gör att hanteln inte rullar iväg när man ställer ner den på marken!