Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig yogamatta online!

Shoppa yoga- och pilatesredskap här! Att ta hand om kroppen är A och O för ett hälsosamt liv. Men det är även bra att ta hand om den på insidan, vilket man gör med lite lugnare former av träning som pilates och yoga. För att få ut maximalt av dessa träningsformer krävs bra träningsredskap. Här på Fyndiq har vi därför samlat ett stort och billigt utbud av yogamattor som passar fint även som stretch- eller avslappningsmatta. Här finns även meditationskudde, yogabälte, foam roller och mycket mer som hjälper dig att få en skonsam träning.

Tips för ett lyckat köp! Yogamattor kommer i olika längder och tjocklekar. Se därför till att du väljer rätt från början, så slipper du skicka tillbaka och sedan vänta på en ny! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Upplev lugnet med yoga! Att man kan se världen på ett helt annat sätt när man är avslappnad säger en hel del om vår kropp och vår vardag. Och för att finna det där lugnet behöver man inte så mycket mer än en bra yogamatta, en lugn miljö och sköna kläder. Sedan kommer man att märka hur tankarna rinner iväg och man blir både lättare och lugnare. Och vetskapen om att du gjort ett kap genom att köpa dina produkter på Fyndiq till bra priser, gör också att det blir lite enklare att sänka axlarna.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.