Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga dokumentärer online!

LOTUS - The Full and In-Depth Story
275 kr
295 kr

LOTUS - The Full and In-Depth Story

Stort utbud av bra dokumentärer! Att försvinna in i en bra dokumentär öppnar upp våra sinnen och får oss att reflektera över omvärlden. Och att tänka till – oavsett om du tittar på en Justin Bieber dokumentär eller en dokumentär om Andra Världskriget, är något som aldrig är fel. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga dokumentärer som garanterat kommer få dig att sitta fängslad framför tv:n i många timmar. Välj mellan lättsam musikunderhållning till mer djupa samhällsdokumentärer som ger upphov till många spännande diskussioner. Eller varför välja, när du köper film på nätet får du fler filmer för pengarna.

Tips för ett lyckat köp! Är det en serie i många delar så passa på att handla alla filmerna på en gång så du inte behöver vänta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kom närmre verkligheten! Du kan få många bra tips på dokumentärer från vänner och olika sajter, men det kanske mest spännande är att gå på känslan och sedan avgöra själv om dokumentären du såg var som du tänkt dig. Oavsett om den inte blev som du tänkt dig så är det härliga med dokumentära filmer att man alltid får med sig nya tankar när filmen är slut. Det är även ett härligt avbrott från alla spelfilmer som man annars väljer att kolla på.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.