Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga trummor online

180 Fynd

Köp billiga trummor online hos oss på Fyndiq

Mycket kan en musiker behöva, vilken tur att vi har ett så stort sortiment med musikinstrument för dig att välja och vraka bland! I denna kategori finner du massvis av billiga trummor. Du hittar cajon med väska, 10 tums och 12 tums trumskinn från Remo, ett smart set med digitala trummor från Alesis och mycket mer! Du kan dessutom hitta cymbal och olika sorters trumvispar samt en obligatorisk trumpedal för att få det där mörka ljudet på din bastrumma. Shoppa ditt nya, billiga trumset på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Vill du även ha ett mikrofonstativ till den ledande i bandet? Det hittar du i den övergripande kategorin Musikinstrument! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Cymbaler, pukslag eller jazzig trumpvisp?

Vad man letar efter för trumma beror på vad för ljud man vill få fram och vad för slags musik man vill spela. Den som vill köra lite mer jazzig musik kanske ska investera i en Jazz Brush från Vic Firth? En som i stället vill ha lite tyngre ljud gör gott i att köpa en bastrumma från exempelvis Evans. Ett instrument som varken kräver el eller större utrymme är en cajontrumma i trä, denna kan ersätta delar av ett trumset om den spelas på rätt. Det är roligt att lira musik — skynda att fynda trumma redan i dag!