Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga trummor online!

Köp billiga trummor online hos oss på Fyndiq! Mycket kan en musiker behöva, vilken tur att vi har ett så stort sortiment med musikinstrument för dig att välja och vraka bland! I denna kategori finner du massvis av billiga trummor. Du hittar cajon med väska, 10 tums och 12 tums trumskinn från Remo, ett smart set med digitala trummor från Alesis och mycket mer! Du kan dessutom hitta cymbal och olika sorters trumvispar samt en obligatorisk trumpedal för att få det där mörka ljudet på din bastrumma. Shoppa ditt nya, billiga trumset på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vill du även ha ett mikrofonstativ till den ledande i bandet? Det hittar du i den övergripande kategorin Musikinstrument! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Cymbaler, pukslag eller jazzig trumpvisp? Vad man letar efter för trumma beror på vad för ljud man vill få fram och vad för slags musik man vill spela. Den som vill köra lite mer jazzig musik kanske ska investera i en Jazz Brush från Vic Firth? En som i stället vill ha lite tyngre ljud gör gott i att köpa en bastrumma från exempelvis Evans. Ett instrument som varken kräver el eller större utrymme är en cajontrumma i trä, denna kan ersätta delar av ett trumset om den spelas på rätt. Det är roligt att lira musik – skynda att fynda trumma redan i dag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.