Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga stråkinstrument online!

Köp stråkinstrument billigt online! Något som länge ansetts lite finare än andra instrument är stråkinstrumenten, och det är inte så konstigt. Vem vill inte äga en helt egen kontrabas, fiol eller en cittra? Vi på Fyndiq kan hjälpa dig med det! Vi har nämligen samlat massvis av billiga stråkinstrument för dig att sätta tänderna i och du hittar såväl fiol som violin samt mycket mer. Vad sägs till exempel om en cool elviolin eller kanske ett nytt set fiolsträngar? Kolla igenom vårt breda utbud och fynda ditt nya stråkinstrument idag!

Tips för ett lyckat köp! Att spela ett instrument är något som främjar både kreativitet, lugn och koncentration – och är det inte ett stråkinstrument du är ute efter kan du känna dig trygg med att vi även erbjuder en rad andra musikinstrument! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Blivande medlem i Filharmonikerna eller drömmer du om att bli nästa Linda Lampenius? Då är det hög tid att bemästra ett stråkinstrument, något som kräver en hel del övning. Lyckligtvis är stråkinstrument ett av världens mest populära musikinstrument. Därför har vi massor av stråkinstrument för dig att fynda bland här och du hittar såväl cello som basfiol, violin, elfiol och elviolin samt många fler. Kanske vill du ha ett nytt violinställ, ett set strängar, ett axelstöd eller kanske en stråke? Det finns självklart också här att finna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.