Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade glaspärlor!

Pärlor för smyckestillverkning online! Att bära fina smycken är något som många gör dagligen, och det är inte så konstigt. Man brukar ju trots allt säga att diamanter är en kvinnas bästa vän. Men det behöver absolut inte vara några dyra diamanter för att vara ett fint smycke, utan det kan lika bra vara ett billigt som du gjort själv! Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av enfärgade glaspärlor, så att du enkelt kan göra egna smycken. Smyckestillverkning är nämligen både populärt och roligt, och med glaspärlor i blandade färger kan du enkelt göra ett nytt favoritsmycke. Välkommen att fynda fina, enfärgade glaspärlor!

Tips för ett lyckat köp! Att bära egentillverkade accessoarer är roligt, och likaså att ge bort i present! Beställ därför hem glaspärlor så det räcker till ett extra armband eller halsband. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika typer av glaspärlor! Ofta när man gör egna smycken vet man vad man vill ha redan från början, och glaspärlor som är enfärgade brukar vara mycket populärt. Men du ska inte begränsa dig, för även om du är ute efter enfärgade glaspärlor så finns det olika typer inom den kategorin, som till exempel krackelerade glaspärlor! Det skadar nämligen inte att testa lite nya typer av pärlor då och då, särskilt inte om du ofta brukar göra smycken som liknar varandra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.