Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga mönstrade glaspärlor!

Fyndiqs favoriter

Pyssla med pärlor som du handlar online hos Fyndiq! Det är roligt att pyssla och skapa egna smycken, speciellt när du kan visa din personlighet med hjälp av smyckestillbehör. Just därför har vi på Fyndiq samlat en mängd spännande och billiga glaspärlor med mönster här online hos oss! Vad sägs till exempel om tio stycken glashjärtan som ser ut som godis eller kanske ett gäng glaspärlor med kattmönster på? Här hos oss kan du hitta alla möjliga roliga och söta mönster på dina glaspärlor, så välj ut dina favoriter och skapa något unikt! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill du hellre göra egna smycken i ett annat material än glas? Här hos oss på Fyndiq hittar du pärlor i porslin, trä, plast och sten samt mycket mer! Kolla in våra fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glaspärlor med mönster för alla! Alla är vi olika när det kommer till stil och smak. Men det är just därför som det är så kul med smyckestillverkning – alla kan visa sin unika personlighet och personliga stil! Vad sägs om att tillverka ett armband med hjälp av hjärtformade pärlor med randigt mönster, eller kanske av småpärlor i mixade färgkombinationer? Här hos oss på Fyndiq kan du hitta glaspärlor med mönster i mängder av former, färger och stilar, så efter en titt här hos oss kommer nog din skaparglöd att födas!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.