Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga glaspärlor online!

Skaffa olika sorters glaspärlor för ditt pyssel! Att göra egna smycken är ett smart sätt att skaffa personliga och unika accessoarer, och du kan enkelt variera dig och göra smycken som ingen annan i världen har! Att använda glaspärlor är väldigt populärt bland många som gör smycken, och därför har vi på Fyndiq samlat massor av glaspärlor i olika färger, former och storlekar. Så om du vill fynda billiga pärlor av glas har du definitivt kommit till rätt sida. Beställ dina favoritpärlor enkelt och billigt här på nätet. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter någon annan sorts pärla? Här på Fyndiq har vi massor av pärlor i olika material och olika stilar! Kolla in våra fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Här finns pärlor som passar alla! Eftersom vi människor har olika smak och stil så behövs också glaspärlor i olika färger, former och varianter. Det har vi på Fyndiq tänkt på, och därför kan du låta dig förföras av allt från frostade, krackelerade och vaxade glaspärlor till droppformade, genomskinliga och tjeckiska glaspärlor! Eller kanske är du ute efter neon- eller regnbågsfärgade pärlor? Eller kanske glaskuber att trä på rad? Allt detta och mycket mer finns i vårt stora sortiment. Det är bara för dig att välja och vraka och känna dig som ett barn i en godisbutik!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.