Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fidget Spinners

94 Fynd

Fidget Spinners

Hos Fyndiq har du ett enormt utbud av olika Fidget Toys. Letar du efter Fidget Rings, Fidget Cubes eller Finger Spinners så hittar du dem här. Välj mellan olika färger och material. Har du svårt att väljä Kolla in våra boxar som innehåller en massa olika Fidget Toys.

Fidget Spinners

Olika Fidget Toys har blivit väldigt populära. Allt Fler upptäcker att de tycker om att ha en Fidget i handen under dagen. Barn tycker ofta att de har lättare att behålla koncentrationen om de får ha en Fidget under lektionen. Även vuxna har märkt av Fidgetens avstressande effekt. Är du sugen på en klassisk Fidget spinner så kolla in Fyndiqs breda sortiment av olika spinners. Välj och vraka mellan Fidget Spinners i flera olika färger och material. Hos Fyndiq hittar du läckra Fidget Spinners i metall som glänser i regnbågens alla färger. Oavsett vad du söker för Spinners så har vi dem här. Varför inte kolla in en av våra spinners som lyser i mörkret. Som vanligt har vi låga priser, fri frakt och dessutom snabba leveranser.

Fidget Rings

Har du sett små Fidget Rings som du kan ha på dina fingrar? I vårt breda urval av Fidget Toys hittar du också dessa små ringar i plast som du kan rulla upp och ner på dina fingrar. Perfekt för dig som vill ha en diskret Fidget för att ha något att sätta fingrarna i under lunchmötet. Vi har också spännande magnetiska ringar som du kan göra olika konster med. Som vanligt hittar du våra produkter i flera olika modeller, färger och material. Här handlar du säkert online, vi har låga priser, fri frakt och dessutom snabba leveranser.

Fidget Box för dig som älskar Fidget Toys

Utbudet av Fidgets är enormt. I vårt breda sortiment hittar du mängder av olika Fidget Toys till låga priser. Letar du efter en Pop It, en Fidget spinner, eller en Fidget Cube. Bara lugn, du behöver inte bestämma dig för en av dem. I våra populära Fidget kits får du flera blandade Fidgets. En perfekt gåva till hela familjen, eftersom alla kommer att hitta sin egen favorit Fidget.