Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Akasa produkter online

2 Fynd

Hitta en massa bra produkter från Akasa

Idag äger nästan varenda kotte en dator och det blir allt vanligare att man behöver byta ut lite fläktar, sladdar och CPU-kylare för att hålla sin dator i toppform — och det är här Akasa kommer in i bilden. Akasa har nämligen mängder av smarta produkter som kan få din dator att leva lite längre, och därför har vi på Fyndiq samlat ett stort urval av billiga Akasa produkter online! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vi har alltid samma frakt så om du behöver flera Akasa produkter som förlängningskabel, fästvinkel och en extern SmartCard-läsar bör du köpa allt på samma gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fläktfilter, chassifläkt eller en ny musmatta

Oavsett om du behöver en splitter för PWM-fläktar, fästvinkel till 2x2,5"" hårddisk eller en 2 in 1 Stylus Pen så är det märket Akasa du bör kika närmare på. Vad sägs om en ny chassifläkt, ett externt kabinett eller en fläkt för ADM Athlon XP till riktiga fyndpriser? Eller du kanske behöver en kylpasta för processorer, chipset och GPUs i enkel applicerbar spruta? Produkter från Akasa får din dator att må bättre och om du dessutom vill att den ska se bättre ut — ja, då bör du kolla in Akasa Vegas LED-list för datorer och Akasa Venom Mousepad med slät yta för snabba och exakta rörelser!