Kundservice

Pipmuggar, barnmuggar

390 Fynd

Perfekta muggar till ditt barn

Hos Fyndiq hittar du en uppsjö av tallrikar, pipmuggar, vattenflaskor och bestick. Allt du behöver när ditt barn ska äta. Kolla in alla smarta barnmuggar, bestick och haklappar allt anpassat så att både du och barnen blir nöjda.

Gör din egen svalkande Slush

Nu kan du göra egen slush hemma. I Fyndiqs sortiment hittar du flera olika muggar som du kan göra din egen slush med. Lägg in muggen i frysen i cirka fem timmar.sen fyller du på med den dricka du vill ha. Vänta en liten stund och kläm sedan på muggen tills slushen är klar.sen kan du servera ditt barn en slush med favoritsmaken.

Massor av roliga muggar med motiv

Hos Fyndiq hittar du ett stort urval av olika muggar till ditt barn. Kanske letar du efter en mugg med barnets favoritsuperhjälte på eller något annat favoritmotiv. Oavsett vad du letar efter så finns det något för alla barn här. Kolla in våra pipmuggar för de mindre barnen, men glöm inte att ta en titt på våra populära silikonöverdrag som förvandlar vilket glas eller mugg som helst till en spillfri mugg. Det finns olika varianter som är anpassade efter barnets ålder. I vårt sortiment hittar du dem i flera färger och modeller.

Muggar med sugrör

Många barn gillar att ha muggar med lock och sugrör. Hos Fyndiq kan du välja och vraka mellan olika sugrörsmuggar i flera olika storlekar och material. Vi har stor variationen av färger och motiv, som vanligt till låga priser. Passa på att köpa hem ett storpack med plastglas som har tillhörande lock och sugrör. De kommer i olika färger och är perfekt för semestern eller när det är många barn runt bordet. Hos Fyndiq har du alltid fri frakt och snabba leveranser.

Muggar för kall dryck

Här hittar du smarta muggar med lock och sugrör som håller ditt barns dryck kall. Muggarna finns i flera olika storlekar och färger och passar både barn och vuxna. Ett bra alternativ för dig som gillar iskaffe. Hos Fyndiq handlar du säkert till låga priser. Dessutom har vi fri frakt och snabba leveranser.