Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda barnserviser billigt hos oss

Fyndiqs favoriter

Köp billiga barnserviser och matset för barn online här hos oss på Fyndiq! Behöver du tallrik, skål och glas till ditt barn och gärna vill ha dessa i en matchande servis? Då är du på helt rätt ställe! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ett brett sortiment av just barnserviser för dig att fynda band. Välj och vraka bland olika matset och hitta just den servis med de motiv som dina barn gillar mest – vad sägs om en men Pippi eller Spöket Laban till exempel? Välkommen att smidigt och enkelt shoppa online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla fler saker till matstunden när du ändå är här, vi har även haklappar, nappflaskor och annat som kan vara bra att ha – och frakten är fri så det kostar dig inget extra att handla extra mycket. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vackra, användbara och säkra barnserviser! Hur stort matset letar du efter? Vi har både 3-set och set som är 6 delar från massor av olika varumärken såsom Jabadabado. Eller du varför inte välja en BPA-fri barnservis från Babblarna? Här finns barnserviser för alla smaker och med massor av olika motiv på – så välj den servis som har rätt delar för ditt barn och uppfyller dina specifika krav. Du hittar både middagsserviser och frukostserviser för barn här online hos oss bland våra barnserviser!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.