Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig barnfluga online!

Handla billig barnfluga online hos oss! Nej, vi talar inte om levande flugor, utan om de flugor runt halsen som får en att blir sådär extra strålande. Här på denna sida har vi samlat alla flugor för barn. Du finner allt från billig svart barnfluga, prickig eller med annat mönster. Självklart även i olika storlekar och fästen så det ska bli så enkelt som möjligt. Och har vi inte det du söker just nu så håll ett öga öppet då vi dagligen får in nya produkter.

Tips för ett lyckat köp! En redan knuten fluga är enkel att använda, så se bara till att välja rätt färg och storlek! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnfluga vid dop eller avslutning! Livet bjuder på många fina stunder, och då är det roligt att få klä upp sig lite extra. Här på Fyndiq har vi samlat ett mycket stort utbud av allt från enfärgade flugor till barnflugor i mönster. För visst ska man kunna blanda lite uppklätt allvar med en lättsam fluga som enkelt blir pricken över i:et? De flesta flugorna har ett fäste så man behöver inte ens knuta knuten själv. Vissa har justerbar längd medan andra kommer med fast storlek, så se till att hålla koll så det blir rätt fluga som åker med i varukorgen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.