Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kjolar för barn online!

Klä barnen i fina, roliga och bekväma kjolar! Kjolen är ett plagg som många barn gillar. Detta är inte speciellt konstigt med tanke på hur lättburen den är. Det är bara att hoppa i den och sedan är man redo för dagens alla upptåg! Dessutom kommer de flesta kjolar i riktigt bekväma material och fina färger eller mönster. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga kjolar från kända märken som Disney, Lego och Levi’s. Välkommen att fynda till barnen hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att frakten alltid är densamma, oavsett hur mycket som klickas hem. Passa därför gärna på att köpa flera plagg samtidigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Velour, tyll eller jeans! I vårt stora utbud av kjolar för barn finns kjolar i alla material man kan tänka sig. Vill man att barnen ska vara lite extra fina kan en tyllkjol i rött eller rosa passa. Kjolarna har resår i midjan vilket innebär att de inte lär växas ur på ett bra tag! Är bekvämlighet en större prioritet är en velourkjol istället att föredra. Kjolen är supermjuk och kommer i många olika färger. För de föräldrar som letar efter något mindre sockersött finns jeanskjolar från flera olika märken. Kjolarna har en tuff denimlook och kommer med eller utan volanger!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.