Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billig bärsele online hos oss! Att ha barn hos sig och bära det är något av det finaste och naturligaste som finns! Med våra bärselar kan du bära ditt barn inte bara på magen utan även på ryggen eller på sidan — alltefter det som passar dig bäst i situationen. Med någon av våra billiga bärselar får både du och ditt barn en trygg upplevelse där alltifrån amning till sövning görs smidigt och enkelt. Titta igenom vårt sortiment och se vilken bärsele som passar dig och ditt barn bäst — för både en aktiv vardag och mysig helgdag! Välkommen att fynda hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vill du skogsvandra med bärselen? Välj en med radio och GPS här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bär ditt barn ergonomiskt! Du som förälder vet att det kan bli ganska tungt att bära ditt barn med bara armarna dagarna i ända, med en praktisk och bekväm bärsele blir det mycket smidigare och enklare att ha ditt barn vid dig, sovandes eller kanske ätandes — i staden och i skogen! Med förstärkta sömmar och säkerhetsöglor sitter barnet tryggt och säkert i din famn, mjukt och bekvämt — utan att du blir trött i dina armar och kan röra dig aktivt när ditt barn sover tryggt nära din kropp. Mysigt och enkelt! Shoppa bärsele online här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.