Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda barnens utomhusleksaker billigt!

Köp barnens utomhusleksaker billigt online här hos oss på Fyndiq! Alla barn gillar att leka, och extra roligt är det när leken kan förflyttas utomhus — förutsatt att det finns roliga leksaker att leka med förstås. Det är något du kan köpa online här hos oss på Fyndiq: billiga utomhusleksaker! Vi har samlat ihop ett brett sortiment av utomhusleksaker i alla möjliga former och skepnader, så du hittar både hink och spade, hela lekstugor och massa annat som är roligt för barnen att leka med när det befinner sig utomhus!

Tips för ett lyckat köp! Utomhus kan man leka året om, så se till att de utomhusleksaker du väljer passar för årets alla årstider! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sandlåda, vattenballonger och studsmattor! Ja, här finns allt du kan tänka dig för att förgylla barnens utomhuslek. Kanske passar en uppblåsbar pool att ha på tomten? Eller du kanske hellre vill köpa leksaker som enkelt kan packas med i ryggsäcken när det är dags för lite parkhäng? Här finns allt och lite till, från sparkcykel till gungor och hopprep. Dessutom har vi spännande utomhusleksaker för barn i olika åldrar — så ta reda på vad ditt barn gillar att leka när de är utomhus och hitta de perfekta leksakerna till leken här hos oss. Du hittar både grävskopa, gungor, vattenrutschkanor, tält och andra saker och ting som barnen tycker om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.