Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hoppa högt på studsmattan! Att hoppa hör barndomen till, och vad roligare än att göra detta på en härlig studsmatta? Här på Fyndiq har vi samlat ett brett utbud av billiga studsmattor för barn och vuxna med spring i benen att hoppa runt på. I sortimentet har vi alla säkerhetsattiraljer som behövs, så som skyddsnät och kantskydd – så att barn kan hoppa utan risk för att göra illa sig. Hitta mattor för de minsta barnen och trampolinmattor för de lite äldre och de vuxna. Välkommen att fynda studsmattan och dess tillbehör här hos oss på nätet.

Tips för ett lyckat köp! Har du ett litet barn? Köp en minimatta med säkerhetsnät som även kan placeras inomhus! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Studsa på hoppmatta! Det finns få saker som kan roa barn så mycket som en studsmatta. Tillsammans med ett pålitligt säkerhetsnät och mjuka kantskydd kan de leka länge utan att du behöver oroa dig det minsta. Men hoppmattan är även rolig för vuxna, det finns ingen åldersgräns. Hitta just den matta som passar dina behov här hos oss, vare sig det är en mini, en mellanstor eller kanske en XXL-matta med trampolinkänsla och studsiga fjädrar att hoppa loss på. Det är lättare än någonsin att handla på nätet. Shoppa din matta här redan i dag, smidigt och enkelt online.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.