Kundservice

Fynda billiga vattenleksaker online

11 640 fynd


Filtrera

Fynda bland billiga vattenleksaker online hos oss på Fyndiq

De flesta barn gillar att bada — både utomhus och inomhus. Men visst blir badleken roligare om det finns skojiga leksaker att roa sig med och just vattenleksaker finns att fynda billigt här i denna kategori! Välj och vraka bland uppblåsbara pooler, vattenballonger och annat roligt — här finns något för alla möjliga sorters vattenlekar! Kika genom vårt breda sortiment och hitta de perfekta vattenleksakerna för barnet att ta med sig i vattnet!

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte att säkerheten kommer först när det ska lekas i vatten. Passa på att köpa med dig badring och armpuffar till barnen som inte kan eller har svårt att simma, det finns bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pool på tomten eller en vattenglidbanä

Att leka i vatten är det både stora och små barn som gillar, och i denna kategori hittar du både vattenleksaker för babyn, tweenen och tonåringen med barnasinnet i behåll! Vad sägs till exempel om en ball vattenglidbana att lägga ut platt eller i en sluttning på tomten? Allt som behövs är en vattenslang att ansluta så sprids vatten ut på banan och glidandet kan börja! För de allra minsta finns också vattenleksaker i form av plaskdamm och playpool. Vi har även samlat ihop fina strandleksaker såsom hink och spade — men de passar för alla barn oavsett ålder!