Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga gungställningar online!

Roliga gungor! När man är barn finns det nästan inget roligare än att gunga! Här hos oss på Fyndiq finner du massor av billiga gungställningar och gungbrädor att välja och vraka bland. Vi har samlat ett stort sortiment med olika sorters gungor som garanterat kommer roa dina barn länge. Kanske en EXIT Spinner gungbräda som snurrar och har mjuk fjädring? Eller en klassisk trägunga att ställa i trädgården? Du hittar det du letar efter i gungväg online här redan idag. Välkommen att fynda på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Vill du bara köpa ett gungbräde eller en babysits till gungställningen? Hitta även det här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En tidlös leksak! Gungor går aldrig ur tiden. Det är lika roligt att gunga nu som barnen tyckte för hundra år sedan. Sedan har gungans form kanske förändrats lite, eller i alla fall fått fler varianter. Nu finns massor av roliga modeller att välja mellan, som fågelbogungan man kan gunga flera i , eller det fantasifulla gungpåsen EXIT Swingbag, som gör gungandet lite extra spännande. Men den pålitliga stålgungan kommer alltid finnas kvar, liksom den fina trägungan att ställa under skuggan av en ek. Låt dina barn guida dig till den eller de gungor som känns allra roligast att leka med. Shoppa gunga och gungsitsar här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.