Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

StartsidaBarnSäkerhet
Lära Gå Hjälmar

Fynda billig lära gå hjälm här

30 Fynd

Köp en billig lära gå hjälm!

Finns det något finare än att se sitt barn ta sina första steg på golvet? Förmodligen inte mycket, men det gäller samtidigt att vidta försiktighetsåtgärder när detta mirakel inträffar. Barnet kan lätt ramla och slå sig. Då är det tur att det finns ett stort sortiment av billiga lära gå hjälmar hos oss på Fyndiq. En lära gå hjälm är ett mjukt huvudskydd med integrerat pannband för känsliga småbarnshuvuden när de första stegen börjar tas eller när barnet börjar krypa och klättra lite smått. Gardera dina älsklingar redan från några månaders ålder så att du kan njuta av varje utvecklande ögonblick i deras liv. Fynda en billig lära gå hjälm online här!

Tips för ett lyckat köp!

Flyger dina små sötnosar fram som vildar på golvet eller har de börjat klättra på möblerna ännu? Om inte så se ändå till att vara förberedd genom att så tidigt som möjligt köpa en billig lära gå hjälm online innan barnet riskerar blåmärken och bulor. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Lära gå hjälmens utförande

En lära gå hjälm är gjord på ett sätt som skyddar hela huvudet och som sitter ordentligt på plats på alla vildbattingar. Eftersom fontanellet på barnets huvud ännu inte är färdigutvecklat är denna typ av produkt A och O när barnet börjar upptäcka den tuffa världen. Välj en lära gå hjälm med ordentligt skydd hela vägen runt huvudet och pannan samt en knytning eller reglering under hakan som barnet själv har svårt att få upp. En bra lära gå hjälm ska både vara högkvalitativ, anpassad, justerbar och sött designad, och hos oss på Fyndiq hittar du massor av gulliga, superfunktionella och billiga lära gå hjälmar. Välj modell utefter ditt barns ålder och rörlighet. Fynda en lära gå hjälm redan idag och få hem den på nolltid!