Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig sovkudde för barn online!

Fyndiqs favoriter

Hitta sovkudde för barn online! Det bästa som finns när man ska sova är att kura in sig i ett fluffigt täcke och lägga sitt huvud på en skön sovkudde. Detta kan nog alla, oavsett ålder, hålla med om. Även barn behöver en kudde som ger bra stöd för deras huvuden när de ska sova och som håller dem på plats i sängen. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga sovkuddar för barn här oss oss. Välj mellan kuddar i olika storlekar som passar perfekt för barn i alla åldrar!

Tips för ett lyckat köp! Om du behöver ett täcke eller något annat som gör ditt sovrum till en dröm, kan du leta här hos oss. Vi har det mesta i vårt enorma sortiment! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Funktionella kuddar för barnen! Kuddarna som man finner här är inte bara sköna för barnen att ligga på, de har även andra smarta funktioner. Bland annat kan man hitta en kudde här som fungerar som rullstopp och som hindrar barnet att hamna på rygg. Man kan dessutom hitta en kudde som även fungerar som en minimadrass. Kudden formar sig efter bebisen och motverkar risken för platt huvud. Självklart finns här även vanliga huvudkuddar som är lite mindre och som är lätta att tvätta!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.