Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga spjälskydd online!

Skydd till spjälsängen! Med en sänggrind vet du att ditt barn inte faller ur sängen om natten. Här hos oss på Fyndiq finner du ett stort utbud av billiga spjälskydd att välja och vraka bland. I kategorin finner du portabla skydd för en säker och skön nattsömn. Välj mellan spjälskydd från Hauck Sleep Safe, med Spöket Laban, Tummen och den förlängningsbara metallramen med blått, mjukt tyg. Det är lättare än någonsin att handla online så passa på att shoppa allt det du behöver hos oss! Fynda allt inom sovrum och sängtillbehör redan idag här på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Hur stor är sängen du ska ha sängskyddet till? Mät och kolla så att skyddet eller räcket passar ditt barns säng. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart, portabelt och smidigt! Ett spjälskydd skyddar samtidigt som det gör sovrummet ombonat och mysigt, särskilt när det är små figurer eller fina mönster på tyget. Det finns olika skydd beroende på om det är till en spjälsäng eller en barnsäng som skyddet ska passa till. En portabel sänghäst funkar på sängar som minst är 156 centimeter långa och är lätta att montera och fälla ihop för både resa och förvaring. Här hittar du varianter i himmelsblå från Lindam Toddler men även i sagolikt mönster i bomullstyg från Fairytale Design. Skynda att fynda sängskydd online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.