Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga produkter från AMD online!

Här finner du produkter från AMD Det går nästan inte att leva ett liv utan tekniken vid sin sida. Eller, det går, men det är inte speciellt roligt och stimulerande. Det finns otroligt mycket teknik och mängder av företag som står bakom tekniken, ett av dessa är det amerikanska företaget AMD. AMD är en tillverkare av mikroprocessorer och flashminne och har stått till tjänst sedan 1969. Här på Fyndiq kan du finna billiga produkter från AMD, och tänk på att vi dagligen får in nya produkter om du skulle sakna något. Frakten är även lika låg oavsett hur mycket du handlar.

Tips för ett lyckat köp! Tekniken hit och tekniken dit. Om du är sugen på ett annat märke har du fler teknikföretag bara några klick bort. Här på Fyndiq har vi ett otroligt stort utbud av både teknik och mycket, mycket mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

AMD tillverkar x86 processorer AMD är ett mycket stort företag som man kan finna på marknader över hela världen. Men vad företaget mest är känt för är att de är tillverkare av x86 processorer och ingår även i samarbetet med IBM om tillverkningsteknik. Det är i Kalifornien som företaget, och som så många andra teknikföretag, grundades. Även om de fokuserar på processorer och flashminne erbjuder de även andra produkter som ligger utanför detta område.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.