Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Babyliss!

Prisvärt från Babyliss på Fyndiq! Babyliss säljs hos Fyndiq för att vi tycker att alla ska kunna handla professionella produkter för hår och skönhet billigare online. Det innebär att ingen längre ska behöva genomlida en dålig hårdag. Hos Fyndiq är det enkelt och smidigt att handla. Vi gör allt för att du ska kunna få hem dina beställda produkter från Babyliss så snabbt och lätt som möjligt. Utan att behöva betala för mycket.

Varför Babyliss? Med en locktång, hårtork eller plattång från Babyliss är det lätt att växla från en stil till en annan. Från rakt på dagen till snygga lockar på kvällen. Snabbt och enkelt. Hos Fyndiq online hittar man billigare produkter från märket och får hem varorna smidigt. Samma produkter, men lägre priser. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Professionella verktyg! Sortimentet från Babyliss innehåller ett stort utbud av elektriska hårstylingsverktyg, för såväl professionella till dem som använder produkterna i hemmet. Många av de trender som har funnits inom hårindustrin har Babyliss for men varit med och skapat. Babyliss har inte bara produkter inom hårstyling utan också inom skönhet i stort. Att ligga i framkant i utvecklingen har alltid varit viktigt. Precis som att produkterna ska vara enkla att använda och ge det bästa resultaten. Ett exempel på detta är den populära produkten Babyliss iPro 230 iCurl som med den senaste nanotekniken gör det skonsamt och enkelt att både platta och locka håret.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.