Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Bosch produkter online!

Vitvaror & köksprodukter från Bosch! När det kommer till vårt hem så vill vi komma hem till ett ställe där vi trivs och där vi får möjlighet att vara vårt bästa jag. Bra vitvaror och hushållsprodukter är en god väg dit, och märket Bosch är då en självklar investering. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av bra produkter från Bosch. Välj mellan allt från Bosch ångstrykjärn och elvisp till råsaftscentrifugen som blev årets julklapp 2013 — en självklar och hälsosam hjälpreda i ditt hem.

Tips för ett lyckat köp! Frakten blir inte dyrare för att du handlar mer, så ta ett helhetsgrepp om vad du behöver och gå all-in. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bosch tänker på både kvalitet och miljö! Vissa kallar det vitvaror, Bosch kallar det grönvaror. Detta då de jobbar hårt för att i alla led tänka på energiåtgången i alla deras vitvaror. Då Bosch är det ledande företaget när det kommer till teknologi och tjänster och har ordet kvalitet i allt de gör vet du att vad du än stoppar ner i kundvagnen så kommer det att hålla hög kvalitet. Att allt även präglas av ett hållbarhetstänk gör det än mer spännande att vara ägare av en Bosch kaffemaskin eller plattång. Att handla dina vitvaror och hushållsapparater online är att tänka på din plånbok, och att handla från märket Bosch är att handla från ett bra märke.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.