Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Converse skor billigt!

Billigt att köpa Converse online hos oss! Från början var Converseskor först och främst en basketsko men har nu tagit världen med storm. Sedan skons födelse tidiga 1900-tal så har skon gått igenom olika skeenden. Det finns låga Converse eller höga, du kan dessutom hitta dem i en hel massa olika färger och mönster. Varumärket har dessutom utvecklats. Idag hittar du allt från Converse väskor till strumpor. De flesta känner igen Converse All Star tygkänga genom tiderna. Och när farmor var ung var dessa skor populära och för vår generation har de nästintill exploderat i popularitet.

Tips för ett lyckat köp! Detta är en amerikansk sko och därför kan US storlekar skilja sig en hel del från den svenska. Även UK och US har olika storlekstabeller så se till att de stämmer överens med din fot innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Statuspryl att äga Converse! Du blir helt plötsligt lite rockigare, även om det är vita Converse skor som många unga vill ha så är det fortfarande en rockigare detalj. Alla ska ha de snygga skorna, barnet och till och med den lilla babyn, de finns i små stickade skor för även den minsta. Märket har något för hela familjen och hos Fyndiq har ni ett helt sortiment att shoppa bland annat Converse skor billigt ur.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.