Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Avdelningar
Sista exet

Ta hand om hela kroppen med Garnier produkter! För att hud och hår ska må bra måste du ta hand om dig på bästa sätt. Garnier har i princip alla produkter du behöver, vare sig du är ute efter om en bra rynkkräm eller ett väldoftande balsam. Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga produkter från Garnier så att du kan välja mellan rynkkrämer, lotions, solskydd, brun-utan-sol och balsam. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett om du hittar mycket eller lite att lägga ner i varukorgen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Huden behöver skydd året om! Är det dags för semester och lata dagar i solen så kan det vara aktuellt att köpa produkter från Garnier Ambre Solaire. De kommer i olika solskyddsfaktor och det finns ett speciellt skydd för läpparna. Börjar vintern närma sig kanske du istället behöver en bra hudkräm mot torrhet, eller brun-utan-sol för att se lite fräsch ut. Den som vill ha ett silkeslent och väldoftande hår kan istället köpa ett balsam från Garnier och använda det året om! Välkommen att hitta dina favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.