Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda ItSkins skal billigt online!

Kul med snygga mobilskal! Att ta hand om det som vi håller kärt är något som vi alltid ska göra, oavsett vad det handlar om. Och det gäller även våra älskade tekniska prylar! Det är med andra ord ingen slump att vi på Fyndiq har ett bra utbud av mobilskal från ItSkins! Att hitta billiga mobilskal som samtidigt är synonyma med snygga skal är inte alltid den lättaste av uppgifter, men med ItSkins skal så får man just det! Så klicka runt i vårt stora utbud och se vilka skal som blir dina favoriter!

Tips för ett lyckat köp! Kan du inte bestämma dig för om du vill ha ItSkins mönstrade skal eller enfärgade skal till din älskade telefon? Varför inte klicka hem båda, det är du värd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med bra mobilskydd! Oavsett om man är ute efter skal till iPhone, skal till Samsung eller vill ha ItSkins för Zero 3 HTC One så är ens mobilskal något viktigt. Det gör nämligen ens telefon personlig, och samtidigt skyddas den från allt ont som kan hända den. För att vara på den säkra sidan är det bra med mobilväska, skärmskydd och kanske ett bumper skal, så att man är säker på att olyckan hålls på långt avstånd. Det värsta som kan hända är ju att ens smartphone skadas och inte går att använda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.