Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Jabra produkter billigt online!

Jabra — allt för ditt öra! Vi lever i den digitala tidsåldern där vi ständigt är nåbara och ständigt vill ha kontroll på allt. Produkter från märket Jabra borde då vara en självklarhet för alla människor som äger en telefon och som uppskattar bra ljud i öronen. Vi på Fyndiq har olika produkter som får ditt öra att vibrera med glädje och underlättar din vardag och gör den roligare. Allt från Jabra bluetooth-headset, Jabra hörlurar till en högtalartelefon. Detta märke med sina innovativa lösningar är som gjorda för dina öron!

Tips för ett lyckat köp! Ett Jabra headset är givet, men vill du lyxa till det bör du även lägga ner en bluetooth-högtalare i varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att prata i handsfree! Oavsett om du väljer trådlösa hörlurar eller bluetooth handsfree kommer du märka att friheten ökar och att du blir lite mer ett med tekniken. Visst, med ett trådlöst headset ökar risken att folk tror att du talar med dig själv på stan, men om man inte är bekant med att människor har headset så är det nästan den personen som är den knasiga. Nu när var och varannan människa går runt och pratar med sig själv så är det de som håller handen vid örat som inte vill vara med i utvecklingen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.