Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Hitta alla barnkläder på nätet! Kläder är något vi alla behöver, oavsett ålder. Och kanske är det aldrig viktigare än när man är barn! Just därför kan du hitta massor av fina Molo barnkläder här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom! Om du har barn så vet du nog hur viktigt det är med olika kläder för olika väder. En Molo mössa är till exempel minst lika viktigt som en t-shirt, det handlar bara om årstid. Så kika runt bland alla barnkläder online och se vilken overall, jacka eller body som blir din och ditt barns favorit!

Tips för ett lyckat köp! Många blir glada när det finns Molo rea, men hos oss är det så billigt att det nästan är som rea varje dag. Passa därför på att klicka hem allt ditt barn kan behöva! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från babykläder till barnkläder! När du ska handla babykläder så vill du kanske helst att det ska vara gulligt, och ditt barn har inte direkt något att säga till om. När de blir äldre blir det dock lite annorlunda, men att hitta tuffa kläder för barn är inte lätt alla gånger. Som tur är så är barnkläder från Molo tuffa och snygga, och det brukar därför gå hem hos föräldrar såväl som hos barn. På så sätt kan din son eller dotter till och med längta efter att ta på sig sina ytterkläder och gummistövlar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.