Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Otterbox mobilskal billigt online!

Ta hand om din mobil med ett Otterbox skal! Det finns tillfällen i livet då det är häftigt att leva efter uttrycket living on the edge , men när det kommer till att inte använda mobilskal eller andra bra iPhone tillbehör är det bara dumdristighet. Så passa på att köpa mobilskal online här på Fyndiq från märket Otterbox för att ge din mobil den kärlek den förtjänar. Här finns allt från billiga iPhone skal och iPad hållare till skal till iPad. Ja, helt enkelt allt du behöver för att ta hand om din teknik.

Tips för ett lyckat köp! Ett bumperskal kan lätt tänjas ut om du tar av och på det för mycket, så se till att bunkra upp med två så du har ett i beredskap. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett skal förlänger livet! Oavsett om det handlar om att du ska klä in din telefon i ett Samsung skal eller om det är paddan som ska få ett skyddande täcke i form av ett iPad skal så handlar det om att du förlänger livslängden avsevärt — om du inte tappar den i vattnet eller liknande. Hur som haver så är ett billiga skal en bra försäkring från skador, repor och hala händer. Och att Otterbox mobilskal både är stilrena och snygga med bra kvalitet är ett bra plus i kanten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.