Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Spännande utbud av läskande kolsyremaskiner! Att dricka bubbel är något vi gärna vill göra dagligen. Men, för att behålla både jobb, kärleksrelationer och sin värdighet kan det med fördel vara bra att byta ut champagnen mot bubblande dricksvatten. Och detta gör du enklast med din egna Sodastream. Här på Fyndig kan du finna allt från kolsyremaskin, renande rengöringstablett, Sodastream flaskor eller varför inte liva upp vardagen med en ny Sodastream patron i en ny trevlig smak. Alla produkterna finner du till billiga priser och med bra leveransvillkor. För det ska både vara roligt att shoppa och att dricka bubbel.

Tips för ett lyckat köp! Liksom alla maskiner så behövs kontinuerlig rengöring. Så glöm inte att tänka på alla delar när du handlar. Vattnet kommer smaka så mycket bättre då. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Många olika Sodastream smaker! Det är inte alltid lätt att veta vad man är sugen på. Att då ha bunkrat upp med lite hallon, äpple eller någon annan söt smak förhindrar bistra miner. Och i dagens samhälle då vi är vana att kunna välja och vraka bland olika smaker för olika produkter så är det en självklarhet att du även ska kunna välja din smak på ditt vatten. Allt annat vore konstigt och så förra året. Och vem vill leva som om det vore förra året?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.