Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga WoodWick produkter online!

Ljus med fantastisk doft och hög kvalitet! Märket WoodWick är skapat av Virginia Candles som är en utav de största ljustillverkarna i USA. Ljusen har blivit populära tack vare sin höga kvalitet men även för de fantastiska dofterna, som även finns i deras doftpåsar! Ljusen och doftpåsarna kommer i massor av spännande dofter och passar perfekt att ge bort i present! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga WoodWick produkter att fynda bland. Välj mellan doftljus, doftpåsar eller doft till bilen och hitt just din WoodWick favorit!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att alltid släcka ljusen när du lämnar hemmet eller rummet. Levande ljus innebär alltid en viss brandrisk! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dofter för hela huset! WoodWick doftljus i all ära — men doftpåsarna har några fler användningsområden! De går nämligen att använda i bilen, dammsugaren, byrålådan, resväskan eller var du än vill att det ska lukta oerhört gott! Doftpåsarna kommer i en stor mängd olika dofter och innehåller koncentrerade doftpärlor som sprider doften runt sig. Tycker du dock att det är mysigare med doftljus, erbjuder WoodWick självklart ett stort utbud med många dofter även här. Välj till exempel mellan Lavender Spa, Tropical Oasis, Beach Broadwalk, Havana Nights, Black Cherry och Flower Garden! Ljusen finns i flera olika storlekar och har alla en brinntid på hela 40 timmar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.