Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Medvetet Val

Fynda datorväska & laptopfodral online!

Vad är ett datorfodral?

Ett datorfodral är ett skydd för din laptop. Det skyddar mot repor och stötar när du till exempel ska bära med dig din dator i väskan eller ryggsäcken, men skyddar även mot smuts och damm när datorn inte används.

Vad är skillnaden mellan datorfodral och ett datorskal?

Den främsta skillnaden mellan ett datorfodral och ett datorskal är hur du använder dem för att skydda din laptop. Ett datorskal är ett sorts laptopskydd som du inte behöver ta av från din dator och ett fodral är något du stoppar ned datorn i när du ska transportera den. Samma gäller för en datorväska. Denna har ofta både handtag och axelrem, och är utrustad med skyddande väggar som hindrar stötar från att skada din dator när den ligger häri.

Var kan man hitta snygga datorfodral?

Online hos oss på Fyndiq finns massor av snygga datorfodral och datorväskor att välja mellan tillsammans med en rad olika laptopskal från kända varumärken. Du hittar produkter från bland annat Deltaco, GadgetMe, Golla ,Trust och vidaXL tillsammans med många fler.

Vilken storlek på datorfodral ska man välja?

Det viktigaste när du ska köpa fodral, skal eller väska till din dator är att du väljer ett som är i samma storlek som datorn. Datorers storlek mäts i tum och vanligaste storlekarna på laptops är mellan 10–17 tum. Om du har en laptop som är till exempel på 13 tum, ska ditt datorskal eller datorfodral alltså vara i denna storlek för bästa passform och optimalt skydd. Samma gäller när du köper datorväska såklart.