Kundservice

Fynda datorväska & laptopfodral online

23 460 Fynd

Håll din dator snygg och säker med en laptopväska! Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett sortiment av billiga laptopväskor och datorskal i olika färger och material. Fynda bland tusentals olika datorskydd till riktigt låga priser!


Filtrera

Köp billiga laptopväskor & datorfodral online

En laptopväska är ett skydd för din laptop som skyddar mot repor och stötar när du är på resande fot och ska bära med dig datorn antingen i en väska eller ryggsäck. När datorn inte används kan den också ligga i datorväskan för att undvika smuts och damm. Här hos oss på Fyndiq finns alla typer av snygga fodral, skal och väskor som du kan behöva till din dator eller laptop oavsett om du har en PC eller Mac. Vi har skydd från många kända varumärken som bland annat Deltaco, GadgetMe, Golla, Trust och vidaXL så det är bara att välja och vraka bland tusentals snygga och billiga datorskydd!

Vilken storlek på datorfodral ska man väljä

Det viktigaste när du ska köpa en väska eller fodral till din laptop är att du väljer ett som är i samma storlek som datorn. Datorers storlek mäts i tum och vanligaste storlekarna på laptops är mellan 10–17 tum. Om du har en laptop som är till exempel på 13 tum, ska ditt datorskal eller datorfodral alltså vara i denna storlek för bästa passform och optimalt skydd. Samma gäller när du köper datorväska såklart.

Vad är skillnaden mellan en laptopväska och ett datorskal?

Den främsta skillnaden mellan ett datorfodral och ett datorskal är hur du använder dem för att skydda din laptop. Ett datorskal är ett sorts laptopskydd som du inte behöver ta av från din dator och ett fodral är något du stoppar ned datorn i när du ska transportera den. Samma gäller för en datorväska. Denna har ofta både handtag och axelrem, och är utrustad med skyddande väggar som hindrar stötar från att skada din dator.