Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda datorväska & laptopfodral online!

Fyndiqs favoriter

Viktigt med datorfodral & laptopväska! Det finns massor av olika tillfällen då det är dags för datorn att lämna hemmet, och då är det inget som man kan slänga runt med - en dator är något man ska ta hand om! Därför är det alltid viktigt att ha en datorväska, och kanske ett laptopfodral, för sin bärbara dator. En laptop väska är dessutom snygg och rymmer för det mesta även fler grejer än ens älskade dator, med andra ord en perfekt väska för skolan eller jobbet! På Fyndiq hittar du massor av olika modeller – alla till riktiga superpriser.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt hänt att man hittar en väska eller ett fodral som man älskar direkt. Men innan du klickar hem det - kolla en extra gång så att storleken på din nya fina datorväska är rätt i storlek och passar just din laptopmodell! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fynda en snygg datorväska i din stil! I takt med att våra datorer har blivit mindre och mer mobila har datorväskor blivit populärare än någonsin. Ett laptopfodral blir lätt en personlig och cool accessoar – precis som en handväska. Idag finns det en datorväska för varje personlighet och stil och på Fyndiq kan du dessutom köpa dem riktigt billigt. In och fynda din favorit nu!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.