Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig datorväska online!

Fyndiqs favoriter

Fixa stilen med rätt laptopväska! Både kvinnor och män bär med sig datorn i tid och otid, på jobb, i studier, på resa och på fritiden. Man har med sig en datorväska nästan konstant, och har man inte det är det kanske hög tid att börja! Som accessoar är en laptopväska både stilig och praktisk, du får med dig datorn men har oftast även plats för papper, pennor, sladdar och annat du kan behöva. Fortsätter vår tekniska utveckling kan snart datorväskan ersätta handväskan som modeaccessoar! Fyndiq erbjuder en mängd billiga datorväskor för alla smaker – utan att tumma på kvalitet eller stilkänsla.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.

Skydda din dator med en datorväska! För många av oss är det en ren pest och pina att ha med sig datorn i tid och otid. Men så behöver det knappast vara. För även om datorväskans främsta uppgift är transport och skydd åt din dator kan en datorväska faktiskt vara riktigt elegant och smidig. Spana in Fyndiqs stora utbud av olika väskor – med eller utan axelremmar, med eller utan handtag, i konstskinn, neoprene eller nylon, ryggsäcksvarianter, enfärgade och stilrena eller färgglada med olika mönster och motiv – du väljer din favorit själv!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på hur du ska använda väskan, blir en ryggsäck bekvämast eller kanske en väska med axelrem? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.