Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga datorskal online!

Gör din dator mer personlig med ett snyggt skal! Har du märkt att på varenda konferens, i varenda föreläsningssal, eller i vartenda väntrum har alla nästan likadana datorer? Vita, svarta och ibland gråa skal dominerar. Väldigt många har en Macbook Pro eller en Macbook Air, några har en PC. Men hur kul är det egentligen? Fyndiq erbjuder en mängd skal till både Mac och PC i olika utstickande färger som rosa, gröna, blåa, lila och så vidare — till fyndpriser! Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Med våra fyndpriser rekommenderar vi att du köper flera skal på en gång, så slipper du tröttna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ge din laptop skydd med ett färgglatt datorskal! Stick ut ur den grå tråkiga massan med ett färgglatt skal som dessutom skyddar din dator mot repor ifall olyckan skulle vara framme. Hos Fyndiq kan du välja mellan en mängd olika färger och dessutom en del med mönster och illustrationer på! En färgglad dator ger din burk en identitet och hjälper dig att matcha med din outfit! Tänk om du skulle ha samma färg på alla dina kläder varje dag? Utsätt inte din laptop för samma tråkiga missöde — piffa istället upp den med datorskal i olika färger! Växla efter humör, efter väder, efter din outfit eller helt enkelt efter det du tycker är snyggast!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.