Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga datorfodral online

872 Fynd

Skydda din dator med ett laptopfodral

Skydda en av dina viktigaste ägodelar! Din laptop får ofta följa med på alla möjliga och omöjliga äventyr. Därför är det oerhört viktigt med ett bra skydd till din dator — vårt bästa tips är snygga och billiga datorfodral från Fyndiq! Vi på Fyndiq erbjuder ett stort urval av datorfodral och datorväskor i olika färger och utföranden som gör din dator mer personlig samtidigt som de skyddar mot repor och andra missöden ifall olyckan skulle vara framme. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte dubbelkolla storleken på din dator eller surfplatta innan du beställer så att fodralet sitter tätt och skyddar optimalt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Datafodral eller laptop fodral — kalla det vad du vill — vi har det

Oavsett smak och stil finns det minst ett datorfodral som passar dig. Neoprenfodral, nylonfodral, läderfodral, fuskskinn eller plast. Enfärgat eller med snygga motiv och mönster. Fodral med eller utan bärrem och handtag. Datorfodral från 10' till 16' och fodral som passar både laptop och surfplatta. Oavsett om du har Mac eller PC. Hos oss finns alla sorters datorfodral och fodral till surfplatta att fynda billigt! Byt fodral efter humör eller matcha till skor och jacka. Skämtsamt eller stilrent — alla alternativ finns! Har du flera handväskor? Varför inte ha flera datorfodral att växla mellan? Med Fyndiqs fyndpriser kan du lätt unna dig mer än ett fodral!