Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Tangentbord & Datormus online!

Här hittar du billiga tangentbord! Det är få människor som inte är ägare av en, eller flera, datorer nu för tiden. Och det är inte så konstigt! Datorn är en utmärkt grej att ha i sitt liv, både för att roa sig, lära sig saker och hålla kontakt med vänner, och skaffa nya. Det har helt enkelt blivit en central punkt i mångas arbeten såväl som fritid, och det verkar det inte bli någon ändring på inom den närmsta tiden. Sitter man mycket framför datorn som många gör bör man dock tänka över att investera i ett ergonomiskt tangentbord, för att undvika skador.

Tips för ett lyckat köp! Vissa tangentbord passar till vissa datorer, och tvärt om. Likadant gäller med en datormus, så var säker på att det är rätt som du beställer hem och inte tar första bästa. Hur fin och billig det eller den än är! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta det perfekta tangentbordet! Det spelar egentligen ingen roll hur bra dator man än har, om man inte har rätt dator tillbehör. En stationär dator blir rätt värdelös utan ett trådlöst tangentbord eller ett numeriskt tangentbord, lite beroende på vad man ska ha sin dator till. Dessutom måste man ha en bra mus, till exempel en trådlös mus om man har en dator som man ska jobba mycket på. Det blir inte så lätt att göra det utan tillbehör.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.