Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt tangentbord online!

En given pryl för alla datoranvändare! Alla som har en stationär dator vet att man inte klarar sig utan ett tangentbord. För hur ska man kunna skriva och navigera utan det? Hur högteknologiskt och smidigt tangentbordet ska vara beror dock på hur mycket man använder datorn. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga tangentbord i olika utformningar och för olika typer av datoranvändare. Här kan man välja mellan trådlösa tangentbord med inbyggd mus och snabba tangentbord med sladd! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fynd hos oss när du håller på. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett hur mycket eller lite du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tangentbord för alla! Hos oss på Fyndiq har vi inte bara tangentbord för den som använder sin dator lite då och då. Vi har dessutom tangentbord för den som tillbringar all sin vakna tid framför datorn. Med många av tangentborden har man möjligheten att utfärda blixtsnabba kommandon och de är även så tåliga att de håller för daglig användning! Väljer man exempelvis en Trust ClassicLine Keyboard ND kan man till och med spilla på det utan att någon större skada är skedd! Det är helt otroligt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.