Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig musmatta online

1 272 Fynd

Musmattor i stora lass

Här finner ni alla musmattor som behövs för ditt arbete vid datorn. Vare sig du nöjessurfar och vill att musen ska glida smidigt eller om du vill göra din arbetsplats mer personlig och ha en musmatta med tryck så finns det här. Låt musmattan komplettera din dator och beställ en i samma färg eller varför inte köpa en supporter musmattä Vi på Fyndiq förstår att det är viktigt att ha en musmatta som är din alldeles egna och därför erbjuder vi ett stort sortiment av musmattor billigt!

Tips för ett lyckat köp

Det är alltid smart med ombyte så beställ flera musmattor med foto och supportermärke så kan du byta sinsemellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tänk på ergonomin

Vi ser nya sorters arbetsskador som plågar det svenska folket och det handlar mycket om att vi sitter mer vid datorn. Vi får ond nacke, stel axel och smärtande ryggar av att sitta för mycket vid datorn. Därför är det smart att investera i en ergonomisk musmatta! Låt axeln få vila genom att köpa en musmatta med kudde som håller handen stilla i en bra ställning. Det är lätt att få en bättre arbetsställning när du har rätt hjälpmedel!