Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig datormus på nätet!

Dags för en ny mus till datorn? Att sitta framför en dator kan vara skadligt för kroppen om man sitter för länge, vilket gör att det är viktigt att man har rätt tillbehör. Och viktigast av allt är din datormus. Kanske är det en ergonomisk mus som du behöver, eller kanske en optisk mus med kortläsare? Oavsett vilken typ av datormus du letar efter så hittar du säkerligen en mus till dator här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra datortillbehör? Vi har bläckpatroner, skrivare, webbkameror och en massa annat här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp ny datormus online! Använder du din dator mycket i ditt arbete? Eller är det på fritiden som du hänger framför skärmen? Oavsett vad du använder din dator till så är det en sak som är säker: du behöver en bra datormus. Och möss till dator, det hittar du billigt här hos oss på Fyndiq. Vi har mängder av billiga datormöss att välja bland. Kanske vill du ha en trådlös mus eller en optisk spelmus från Deltaco? Här hittar du med största sannolikhet flera möss som du kommer vilja ha, och vet du vad det bästa är? Eftersom att vi på Fyndiq har så billiga möss som så kan du gott unna dig två!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.